Møltrup optagelseshjem

Møltrup Optagelseshjem fejrer 100 års jubilæum


Søndag 10. juni kl. 13-17 fejrer Møltrup Optagelseshjem 100 års jubilæum!

Dette sker i forbindelse med det årlige sommermøde, hvor tusindvis af mennesker traditionen tro gæster herregården.
I 1912 blev Møltrup Optagelseshjem stiftet af fængselspræsten fra Vridsløselille, Johannes Munck, og den dag i dag er det fortsat hans formålsformulering, der er retningsgivende for arbejdet:

"Møltrup er et hjem hvor ulykkeligt stillede mænd kan finde optagelse for kortere eller længere tid og under ordnede forhold og kristen vejledning blive hjulpet til rette og lære at tage livet op påny".


Alle Møltrups venner rundt omkring i ind- og udland er varmt velkomne til at deltage og fejre denne store dag sammen med os.

Kl. 13-13:45 vil den nuværende forstander Ebbe Larsen stå ved hoveddøren og hilse på alle gæsterne, ligesom forstander pastor Kastrup gjorde ved 25 års jubilæet.

Kl. 14 holdes jubilæumstale i parken. "Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder" - om livsglædens nødvendighed. Ved forfatter og kulturjournalist Erik Lindsø.

Ud over hvad man i forvejen kender fra sommermødet, vil der i løbet af denne særlige dag være forskellige indslag og afsløringer i relation til 100 års jubilæet.
Jubilæumsbogen: "Møltrup Optagelseshjem gennem 100 år 1912 - 2012" vil denne dag blive frigivet til salg.