Møltrup optagelseshjem

Besøg på Møltrup

Hvert år besøges Møltrup Optagelseshjem af tusindvis af gæster, som ønsker at stifte nærmere bekendtskab med dette ganske enestående hjem.

SOMMERMØDE

Den anden søndag i juni måned besøges stedet hvert år af mellem 2.000 og 4.000 gæster til det traditionsrige "SOMMERMØDE", hvor man samles om et godt foredrag, fællessang og musik, og hele området i øvrigt syder af aktivitet, kaffeborde og salgsboder en hel eftermiddag.

HØJSKOLE

En uge i august måned tilbydes et gedigent HØJSKOLE-program, hvilket også er med til at styrke forbindelsen til det folkelige bagland. Programmet for næste års højskole forventes klar i april.

RUNDVISNING

Desuden finder omkring 3.000 gæster i løbet af året forbi Møltrup Optagelseshjem i form af større eller mindre grupper fra foreninger, menighedsråd, institutioner og virksomheder.
En rundvisning består normalt af et oplæg i én af herregårdens flotte stuer, hvor der bl.a. vises en film om arbejdet på Møltrup. Derefter får man en god rundvisning på stedet.
Desuden byder Møltrups køkken på et dejligt kaffebord med hjemmebagte boller og kage.
Besøget tager ca. 2 timer og koster 60 kr pr. person incl. kaffen. Der kan maksimalt være 50 med på en rundvisning.

BESØG EFTER AFTALE

Enhver form for besøg på hjemmet - ud over SOMMERMØDET i juni - skal altid aftales i forvejen med hjemmets ledelse.
Så hvis du vil arrangere en udflugt til Møltrup Optagelseshjem, så ring på 97131800 og aftal nærmere med Svend Arne Sønderby eller Ebbe Larsen. Du kan også skrive en mail til adm@moltrup.dk
Højskole 2011

Fotoalbum højskole 2011